top of page
bor_csomagolas.jpg

BOR CSOMAGOLÁS

Bor és pezsgő csomagolás papírpépből

Az újrahasznosított papírpép alapú boros- vagy pezsgőspalack tálcák új szintre emelik e kiváló magyar italok szekunder csomagolását. A formára öntött tálcák maximális védelmet adnak az üvegeknek, környezetbarát és költséghatékony megoldást kínálnak. 1-től 12 palack bor vagy pezsgő csomagolásához kínálunk rendkívül hatékony, “zöld” megoldásokat.

 

A papírpép borcsomagolás előnyei:

 

1: A papírpép tálcák speciális eljárással, 100%-ban újrahasznosított hulladékpapír felhasználásával készülnek, kémiai adalékanyagok hozzáadása nélkül. Újrahasznosíthatók, biológiailag lebomlók, tehát teljes mértékben környezetbarát és olcsó megoldásról beszélünk.

 

2: A tálcák méretpontosak, bordeaux-i és burgundi, tehát boros és pezsgős palackok is tökéletesen beleilleszkednek. A papír rugalmas, a kialakítás miatt közvetlen behatás nem érheti bennük az üvegeket, így a hagyományos, hullámkartonos megoldásnál jóval hatékonyabb védelmet nyújtanak

 

3: Nem kell összeszerelni a csomagolást, ellentétben a “lapraszerelt” kartonpapírral. Készen szállítjuk, a tálcákat és a borokat csak egymásra kell pakolni a gyűjtőkartonban.

 

4: Ha csak egy palackot kell becsomagolni, arra is van megoldás, ugyanakkor a kialakításuknak köszönhetően a papírtálcák rakatolhatóak. A csomagolás tetejére egy fedő kerül, így maximális a védelem a külső behatások ellen éppúgy, mint a palackok összeütődése ellen. Egy kartonban 3-6-9, vagy akár 12 palackot lehet szállítani. 

További információt szeretne? Keressenek minket, szívesen segítünk a felmerülő kérdésekben!

info@pulp.hu

Tel: +36 30 400 8335

bor2.jpg
bor1.jpg
bottom of page