top of page

BEMUTATKOZÁS

telephely.jpg

Az Alba Pulp Kft. 2009-ben alapított, magyar tulajdonban lévő cég, amely elsődleges feladatának a környezettudatos csomagolási alkalmazások hazai térnyerését, terjesztését tűzte ki célul.

 

Fő tevékenységünk, a papírpép bázisú elemek gyártása megoldást nyújt a jelen és jövő csomagolási kihívásaival szemben. Kizárólag olyan alapanyagokat használunk a folyamatok során, amelyek mind a hazai, mind az EU-s környezetvédelmi előírásoknak megfelelnek és 100%-ig újrahasznosított papírból, segédanyagok hozzáadása nélkül készülnek.

 

Termékeink széles skálája számos területen bizonyította, hogy az e technológiával készülő elemek ugyanolyan védelmet és funkcionalitást biztosítanak, mint egyéb csomagolóanyagok.

 

Magasan képzett, a csomagolóiparban több éves tapasztalattal rendelkező csapatunk az ötlettől a kiszállításig vállalja a teljes folyamat menedzselését, amely magában foglalja a kívánt forma megtervezését, a formaszerszám elkészítését, a minta-, majd sorozatgyártást, valamint igény esetén a szállítást is.

bottom of page