top of page

KÖRNYEZET ÉS TECHNOLÓGIA

Az ipari, kereskedelmi és mindennapi élet számos területén jelentkeznek csomagolással kapcsolatos nehézségek, melyekkel a gyártók, forgalmazók, valamint a vásárlók naponta szembesülnek. Technológiánk e sarokköveket figyelembe véve kínál gazdaságos és egyszerű megoldást a csomagolás problematikájára.

 

Az alapötlettől a tömeggyártásig a munkafolyamat minden állomása környezetbarát. Az eljárás során 100%-ban újrahasznosított, idegenanyag mentes hulladékpapír és víz hozzáadásával előállított papírpép megformázásával gyártjuk termékeinket. A termékek semmilyen egyéb segédanyagot nem tartalmaznak, tehát a késztermék teljes mértékben lebomlik vagy visszaforgatható.

 

Tapasztalatok alapján a papírpépből készült elemek szinte minden formájú, anyagösszetételű, méretű, súlyú, értékű termék becsomagolására alkalmasak, ugyanúgy megvédik azokat, mint más típusú anyagok. Az általunk előállított elemek lehetnek akár önálló, akár rendszerek részei is. A formaszerszám elkészítését a csomagolások gyártását, magasan képzett és az iparágban többéves tapasztalatot szerzett szakemberek végzik, irányítják.

 

Amennyiben cége új csomagolási rendszeren gondolkodik, vagy egy jövőbeli projekthez keres megoldást, úgy csapatunk a megkeresés alapján javaslatot tesz, majd a megvalósítási folyamatot az időigények szinkronban tartásával elvégzi. Kérje mielőbb ajánlatunkat!

 

Érdemes elgondolkodni azon, hogy cége a "szükséges rosszként" titulált csomagoláshoz milyen típusú rendszert használ. A papírpép alapú elem könnyű, gazdaságos, egyszerűen kezelhető, környezetbarát és ezzel együtt az előállított értéket is védi.

sorzat.jpg
bottom of page